Diumenge, 19 maig 2024
  • Diumenge, 19 maig 2024
La Bustia portada 165 novembre 2022

Publiquem La Bústia del 15è aniversari

Per 19 de novembre de 2022 a les 7:00 0 524 Visites

Destaca un reportatge sobre Laia Martret, Mireia Bejarano, Jordi Morales i Álvaro Valera, quatre esportistes que han triomfat als Mundials recentment

Estem d’aniversari: aquest mes de novembre fa 15 anys que va sortir la primera edició en paper de La Bústia i que va néixer també l’espai digital labustia.cat. Ho celebrem agraint el suport de lectors, col·laboradors i anunciants que fan possible la publicació. La pintora Eva Fernández i el dibuixant Ricardo Peregrina ens regalen les seves il·lustracions de l’aniversari.

En aquesta edició també celebrem els èxits dels esportistes del territori. Laia Martret, Mireia Bejarano, Jordi Morales i Álvaro Valera s’han penjat medalles en els campionats del món dels seus respectius esports. Són els protagonistes d’aquest mes.

A més, destaquem l’inici del procés de licitació de les obres de la carretera B-224 entre Martorell i Sant Esteve i fem un avanç de les novetats i canvis dels actes de les festes de Nadal que començaran a finals d’aquest mes de novembre i s’allargaran fins al gener.

Les notícies més destacades d’esport, societat, successos, política, cultura i economia es poden llegir i ampliar a través dels codis QR.

La Bústia s’està distribuint a les bústies, punts i expositors dels 10 municipis de difusió amb 40.000 exemplars (37.000 bústia a bústia i 3.000 en punts i expositors). Es pot consultar en format pdf a través d’aquest enllaç.

Fotografia: Portada de l’edició de novembre-desembre de La Bústia del 2022.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: