Dijous, 3 octubre 2024
  • Dijous, 3 octubre 2024
La Bustia Mossos Esquadra

Dos detinguts per tràfic de drogues a Sant Andreu

Per 17 de novembre de 2022 a les 16:44 0 368 Visites

Els agents han desmantellat una plantació en una nau industrial

Els Mossos d’Esquadra van detenir el divendres 11 de novembre a Sant Andreu dos homes, de 20 i 22 anys, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric. A més, van desmantellar una plantació de marihuana en una nau industrial del municipi.

La investigació va començar el 10 de novembre, quan els agents van rebre un avís a través del telèfon d’emergències 112 que hi podria haver una plantació de marihuana en una nau. Les dotacions policials es van adreçar a la zona i van comprovar que es desprenia una forta olor característica d’aquesta droga i que a l’interior hi havia dues persones.

Els agents van comprovar que hi havia una plantació amb una escomesa il·legal a la xarxa elèctrica i que eren dues les persones responsables. Després de ser detingudes i passar a disposició judicial, van quedar en llibertat amb càrrecs.

L’endemà, els agents van realitzar una entrada i perquisició on es van intervenir gairebé 500 plantes de marihuana, es va desmantellar la infraestructura de la plantació i es va desconnectar l’escomesa il·legal.

Fotografia: Els Mossos d’Esquadra detenen dues persones a Sant Andreu [Mossos d’Esquadra]

Etiquetes: