Dimarts, 16 juliol 2024
  • Dimarts, 16 juliol 2024

Seat ha incorporat 185 nous treballadors durant l’any passat

Per 12 de gener de 2018 a les 21:27 0 855 Visites

2017 ha estat un any molt positiu per a la creació d’ocupació en Seat. En els últims 12 mesos, la plantilla del grup ha crescut en un total de 185 treballadors, principalment per a les línies de producció de la planta de Martorell i per a projectes estratègics vinculats amb la connectivitat de l’automòbil i la digitalització de la companyia, així com pel SUV de grans dimensions que la marca llançarà aquest any i per al nou Audi A1. La companyia també ha incorporat a 75 joves que van començar els estudis a l’Escola d’Aprenentes, el seu centre de formació professional dual.

A tancament de 2017, la plantilla del grup Seat, que inclou la matriu i filials com Seat Metropolis o Seat Sport, compta amb un total de 14.672 empleats directes. Si s’inclou l’ocupació indirecta i induïda, la companyia genera a Espanya més de 100.000 ocupacions.

En paraules del vicepresident de Recursos Humans, Xavier Ros, “Seat és un dels grans ocupadors del país. Per a tots, és una gran satisfacció fer un balanç tan positiu del 2017 amb la creació de noves oportunitats laborals. A més d’incorporar els recursos i el talent necessaris per desenvolupar l’activitat empresarial, el nostre objectiu també és la formació contínua de tots els empleats per afrontar els reptes de la digitalització i de la Indústria 4.0. En col·laboració amb els sindicats majoritaris i en el marc del conveni col·lectiu signat en 2016, seguirem impulsant la transformació digital per ser una empresa més productiva, més eficient i amb ocupacions de més valor afegit”.

Addicionalment, Seat ha arrencat l’any amb la contractació de 150 nous empleats, que reforçaran sobretot la plantilla de la línia de producció de l’Eivissa i Arona. Segons va anunciar la companyia el passat mes de desembre, aquests empleats es van incorporar amb contracte indefinit. Per respondre a l’increment en la producció, s’establiran torns addicionals en cap de setmana durant aquest any. Així, en les properes setmanes, la línia 2 (León) treballarà els dissabtes 27 de gener i 10 i 17 de febrer.

Print Friendly, PDF & Email