Diumenge, 19 maig 2024
  • Diumenge, 19 maig 2024
La Bustia Marxa del Montserrati (1)

Obertes les inscripcions per a la 15a Marxa del Montserratí

Per 3 de gener de 2023 a les 7:00 0 941 Visites

L’organitza el Club Excursionista Esparreguera i tindrà lloc el 5 de febrer

El Club Excursionista Esparreguera ha obert les inscripcions per participar en la 15a Marxa del Montserratí que se celebrarà el 5 de febrer. Es tracta d’una activitat popular, no competitiva i oberta a tothom. Té com a objectiu conèixer l’entorn del massís de Montserrat i té el punt de sortida i arribada a la plaça de la Serralada, a Can Comelles.

L’edició d’enguany presenta tres recorreguts diferents: un nou d’iniciació de 9,2 quilometres i un desnivell positiu de 400 metres; un curt de 13 quilòmetres i un desnivell positiu de 550 metres; i un de llarg de 19,3 quilòmetres i un desnivell positiu de 1.100 metres.

Des de l’organització han explicat a La Bústia que el recorregut d’iniciació és “adient per a famílies amb nens o participants amb menys preparació per a les altres dues distàncies”. Del circuit llarg han comentat que “és realment exigent. Som conscients que, malgrat tractar-se d’una marxa no competitiva, molts dels participants la prenen com una autèntica cursa o un entrenament de futures competicions”.

La Marxa està limitada a 1.200 participants i les inscripcions es poden fer a través d’aquest enllaç fins al 27 de gener. En l’última edició, que va tenir lloc el 6 de febrer de 2022, van participar 1.020 persones i fins a 92 voluntaris.

Fotografia: La 15a edició de la Marxa del Montserratí es disputarà el 5 de febrer [Club Excursionista Esparreguera]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Esparreguera, Esports