Dimarts, 21 maig 2024
  • Dimarts, 21 maig 2024
La Bustia prova pilot contenidors Masquefa

Masquefa instal·la contenidors intel·ligents

Per 24 de gener de 2023 a les 7:00 0 570 Visites

Aquest mes de febrer iniciarà una prova pilot per a millorar la recollida selectiva

L’Ajuntament de Masquefa començarà el 8 de febrer una prova pilot amb contenidors intel·ligents per a millorar la recollida selectiva. Es repartiran targetes i clauers per obrir els contenidors de rebuig i orgànica, que es tancaran el 20 de febrer.

Concretament, la iniciativa es durà a terme a tres zones del municipi: el sector nord del nucli urbà de Masquefa, el carrer Sant Antoni i el tram inicial de l’avinguda Catalunya, i el nucli íntegre de Can Valls.

L’objectiu és millorar les actuals xifres de reciclatge i de recollida selectiva a la vila, ja que l’any 2021 va ser del 44,18%, un percentatge per sota de la mitjana catalana (46,6%).

L’alcalde Xavier Boquete ha demanat la col·laboració i implicació de la població: “És necessari un canvi d’hàbits cap a la reducció de la generació de residus i la separació correcta d’aquests. Per part nostra, posarem tots els mitjans per facilitar a tothom la utilització correcta dels contenidors i per resoldre tots els problemes i dubtes que es puguin plantejar”.

Per a més informació es pot enviar un correu electrònic a l’adreça mediambient@masquefa.net.

Fotografia: Presentació de la prova pilot [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Masquefa, Societat