Diumenge, 19 maig 2024
  • Diumenge, 19 maig 2024
La Bustia Neven Studio

L’associació cultural NEVEN busca nous artistes

Per 10 de febrer de 2023 a les 7:00 0 434 Visites

La plataforma de creació cultural ha obert la convocatòria per ajudar els artistes a publicar les seves cançons

Un grup d’emprenedors de la zona ha creat NEVEN association, una associació cultural sense ànim de lucre que neix amb la finalitat de fomentar, desenvolupar, promoure i defensar la cultura, les arts i l’oci. Treballen a Martorell, on esperen obrir pròximament un local, però tenen la intenció de futur de créixer a altres municipis.

A la junta de l’associació hi treballen persones de Martorell, Collbató, Esparreguera i Abrera. A les activitats també hi participa gent de Sant Andreu, Castellví i Sant Esteve.

Actualment, s’han immers en el projecte NEVEN Studio, una plataforma de creació cultural amb l’objectiu de crear nous artistes i promocionar els actuals. Des de l’associació han obert la primera convocatòria perquè els artistes puguin crear continguts de manera professional amb l’ajuda d’assessors i tècnics especialitzats en el sector.

El termini perquè els artistes es puguin apuntar està obert i, de moment, no hi ha data límit per apuntar-se. En cas de ser seleccionats per l’entitat, podran publicar les seves cançons de manera segura, professional i amb els coneixements necessaris. El projecte s’estructura en cinc parts: creació, producció, distribució, seguiment i borsa d’artistes.

Per a fer possible aquesta plataforma, l’associació compta amb professionals com Miguel Ángel Gracia, gestor cultural; Vicky Alvero, professora i ‘coaching vocal’, antiga directora artística de La Passió d’Esparreguera; i Robert Moreno, tècnic audiovisual.

Aquí es pot trobar més informació i realitzar les inscripcions

Fotografia: S’obre la primera convocatòria de NEVEN Studio [NEVEN association]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Martorell