Dimarts, 16 juliol 2024
  • Dimarts, 16 juliol 2024
La Bustia presentacio Javier Gonzalez PSC Martorell (3)

Javier González, cap de llista del PSC: “Necessitem reinventar Martorell”

Per 28 de febrer de 2023 a les 18:00 0 552 Visites

El candidat a l’alcaldia de Martorell ha estat presentat acompanyat de Salvador Illa

Javier González, candidat socialista a l’alcaldia de Martorell, ha estat presentat aquest diumenge en un acte públic a la Sala Muxart del Centre Cultural. Ha estat acompanyat de Salvador Illa, primer secretari del PSC i cap de l’Oposició al Parlament de Catalunya.

L’acte ha estat moderat per Remedios Márquez, portaveu del PSC al consistori martorellenc. Durant aquest, González i Illa han abordat temes com la sanitat, la convivència i la seguretat ciutadana, i la formació i el treball com a palanques de generació d’oportunitats i de prosperitat.

González ha dit que “necessitem reinventar la nostra ciutat i construir una Martorell igualitària, saludable, sostenible i avançada. Aquest és el nostre objectiu i tenim ben clars els nostres referents: el president Pedro Sánchez, que està impulsant polítiques molt valentes a Espanya, i Salvador Illa, que serà el proper president de la Generalitat de Catalunya”.

Per la seva banda, Illa ha dit que González “representa la cultura de l’esforç, el respecte i la voluntat de sumar per tal que entre totes i tots Martorell avanci. Coneixeu bé la seva trajectòria: ve d’una família molt humil i ningú no li ha regalat mai res”.

Fotografies: Presentació de Javier González com a candidat a l’alcaldia de Martorell [PSC]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Martorell, Martorell, Política