Dimarts, 16 juliol 2024
  • Dimarts, 16 juliol 2024
La Bustia presentacio Jordi Parent (1)

Jordi Parent s’estrena com a cap de llista d’ERC Olesa

Per 30 de març de 2023 a les 18:00 0 503 Visites

El candidat ha estat presentat públicament acompanyat de Martí Fortuny i Maria Dantas

ERC Olesa ha escollit Jordi Parent com a cap de llista per a les eleccions del 28 de maig. Actualment és el portaveu i un dels tres regidors del partit a l’Ajuntament.

És la primera vegada que Parent, de 48 anys, es presenta com a candidat a l’alcaldia. La seva activitat professional ha estat centrada en l’àmbit dels serveis. Fa gairebé 20 anys que treballa com a director de l’oficina del Racc a Olesa, especialitzat en l’assistència personal en els àmbits jurídics, de la mobilitat i de les assegurances.

Des de fa més de 40 anys, Parent està vinculat en diferents etapes a diverses entitats com La Passió d’Olesa, el Club Bàsquet Olesa i Òmnium Cultural. També ha estat membre del Consell Rector de la Cooperativa d’ensenyament Daina-Isard.

El cap de llista ha explicat que es presenta com a cap de llista perquè “m’estimo el meu poble, crec que puc aportar una mirada diferent a la gestió del municipi, tinc vocació de servei i hem format un equip molt preparat per poder afrontar el repte”.

El candidat ha estat presentat públicament en un acte el 25 de març a L’Escorxador, on també s’han donat a conèixer els qui l’acompanyaran en la llista electoral. Anna Valero i Raül Asensio són els números 2 i 3.

En la seva intervenció, Parent ha insistit en tres eixos fonamentals: equip, lideratge i projecte. També ha posat especial èmfasi en l’esport i el manteniment i millora de les instal·lacions esportives, en l’energia i l’impuls d’una comunitat energètica olesana, en la indústria i l’adequació dels polígons industrials per generar llocs de treball, en l’educació, la salut, la cultura i la mobilitat.

En l’acte també han intervingut Martí Fortuny, president de la secció local, i Maria Dantas, diputada al Congrés per ERC. Aquesta última ha parlat de les diverses lluites socials pels drets de les persones migrants, insistint que ERC és un partit no excloent i totalment integrador.

A més, Oriol Junqueras ha enviat un vídeo de suport al candidat dient que “es necessita la màxima implicació per a donar a la gent el millor que tenim”.

Fotografies: Presentació de Jordi Parent [ERC / Aj / Miquel Solà]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: