Dimarts, 16 juliol 2024
  • Dimarts, 16 juliol 2024
La Bustia presentacio Junts per Masquefa (3)

Xavier Boquete, candidat de Junts Per Masquefa: “Hem aconseguit cohesionar territorialment el terme municipal, però el projecte no s’acaba aquí”

Per 24 d'abril de 2023 a les 19:00 0 422 Visites

En la presentació del partit, l’actual alcalde del municipi ha exposat els reptes pendents i els eixos d’actuació mirant cap al futur

Junts per Masquefa ha presentat Xavier Boquete com a cap de llista en un acte públic a la Sala d’actes del CTC el dimecres 19 d’abril.

L’actual alcalde de Masquefa ha destacat que “amb l’esforç de molts de vosaltres i des de l’Ajuntament hem aconseguit cohesionar territorialment el terme municipal, que empreses s’instal·lin a Masquefa i ofereixin llocs de treball, activar serveis i equipaments en gairebé tots els àmbits. En definitiva, oferir més qualitat de vida i benestar als nostres veïns”.

Boquete també ha dit que “el projecte no s’atura aquí. Com sabeu, Masquefa té reptes pendents: l’abocador, la construcció de la B-224, l’oferta d’habitatge assequible, el centre de dia, l’atenció 24h al CAP, la cura dels barris i urbanitzacions, l’educació i tants d’altres…”.

Durant la seva intervenció, el candidat ha repassat els eixos d’actuació mirant cap al futur: la construcció del centre de dia amb pisos tutelats, l’habilitació de pisos i habitatge assequible, la construcció d’una nova piscina d’estiu i d’un pont que connectarà Masquefa amb El Maset i la reforma del carrer Major de La Beguda Alta per convertir-lo en plataforma única.

Fotografies: Acte de presentació de Xavier Boquete [Junts per Masquefa]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Masquefa, Masquefa, Política