Dilluns, 20 maig 2024
  • Dilluns, 20 maig 2024
La Bustia portada 171 maig 2023

Les eleccions municipals, a la portada de La Bústia

Per 17 de maig de 2023 a les 20:00 0 453 Visites

Publiquem les dades més significatives dels partits, la situació del mandat i els partits i dels caps de llista amb les fotografies

A La Bústia d’aquest mes publiquem l’especial eleccions municipals del 28 de maig, que inclou un quadre-resum, les dades més significatives i els noms i les fotografies dels caps de llista. Són les eleccions de proximitat on podem conèixer als candidats, fer-los propostes i demanar solucions a problemes. I en conseqüència, decidir el vot, més enllà dels partits. Eva Fernández i Ricardo Peregrina fan una lectura irònica amb el dibuix i la vinyeta, respectivament.

També destaquem les festes i fires que han engegat el cicle de celebracions. I entre altres continguts, fem protagonista a Albert Soriano després de la seva primera participació a la Titan Desert.

La resta de continguts es completa amb les notícies d’actualitat als municipis, a participació, societat, cultura, esports, successos, economia i pàgines especials.

La Bústia s’està distribuint a les bústies, punts i expositors dels 10 municipis de difusió amb una edició especial de 50.000 exemplars (46.000 bústia a bústia i 4.000 en punts i expositors). Es pot consultar en format pdf a través d’aquest enllaç.

Imatge: Portada de l’edició de maig-juny de La Bústia.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: