Divendres, 17 maig 2024
  • Divendres, 17 maig 2024
La Bustia Ajuntament Sant Esteve

L’Ajuntament de Sant Esteve informa que el TSJC desestima el recurs contra les retribucions a regidors entre 2011 i 2015

Per 19 de maig de 2023 a les 18:00 0 225 Visites

Som Alternativa respon que “el TSJC veu “seriosos dubtes del fet i dret” en el que el grup de Laura Haba anomena “el cas dels sobresous de PSC i Comuns”

L’Ajuntament de Sant Esteve informa que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha desestimat el recurs contenciós-administratiu contra les retribucions a regidors de l’Ajuntament de Sant Esteve en els anys 2011-2015.

La nota explica que l’any 2018 un regidor del consistori va presentar el recurs “qüestionant la legalitat d’una assignació de 200 euros mensuals que percebien els regidors i regidores amb delegació d’alcaldia o portaveus, que no estaven en règim de dedicació exclusiva ni parcial, pel període 2011-2015”.

El consistori ha recordat que “sempre ha rebutjat la il·legalitat d’aquestes assignacions i ha defensat que la seva finalitat s’ajustava als objectius de compensació econòmica mitjançant retribució o indemnització de les dedicacions especials que desenvolupaven els càrrecs electes”.

Arran del comunicat de l’Ajuntament, el grup que es presenta a les eleccions Som Alternativa amb Laura Haba com a cap de llista i actualment regidora d’Alternativa Unitària, ha donat resposta citant que “el TSJC veu “seriosos dubtes del fet i dret” en el que anomena “cas dels sobresous de PSC i Comuns”.

El comunicat de Som Alternativa continua dient “Però PSC i Comuns no hauran de tornar els diners encara perquè els magistrats diuen que una qüestió de procediment “impedeix que examinem les qüestions de fons que es plantegen en la demanda” i insten a presentar recurs de cassació al Tribunal Suprem”.

Som Alternativa també ha remarcat que “els sobresous són il·legals, i ho han reconegut PSC, Comuns i ERC. Seguirem la lluita contra el blanqueig d’ERC i que PSC i Comuns tornin els diners dels sobresous il·legals”.

Fotografia: Ajuntament de Sant Esteve [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: