Dimarts, 16 juliol 2024
  • Dimarts, 16 juliol 2024
La Bustia debat caps de llista eleccions Sant Andreu

Sis municipis celebren debats electorals amb els caps de llista

Per 19 de maig de 2023 a les 22:30 0 496 Visites

A Martorell, Sant Andreu, Olesa, Sant Esteve, Gelida i Masquefa

Com és habitual, La Bústia fa un repàs dels debats electorals dels caps de llista que es presenten a les municipals, en total es fan a 6 poblacions: Martorell, Sant Andreu, Olesa, Sant Esteve, Gelida i Masquefa.

A Esparreguera no hi ha debat a proposta d’una comissió informativa de l’Ajuntament. En altres comicis havia tingut una o més convocatòres. Tampoc es fan a Abrera, Collbató i Castellví.

 

Els debats, per ordre de celebració, són els següents:

Sant Andreu, que fa 4 anys no es va fer, en aquesta ocasió s’ha celebrat el dimecres 17 a les 19h des de la sala de plens. Organitzat per l’Ajuntament i ofert per Ràdio Sant Andreu (98.0), la web i el YouTube municipal.

Masquefa l’ha celebrat aquest divendres 19 a les 19h, organitzat per L’Alzinar, obert i en directe per Ràdio Masquefa (91.6 FM) i pel YouTube de l’emissora.

A Sant Esteve l’organitza RTV10 -la Ràdio (88.0 FM) i la Televisió de Sant Esteve (Canal 21 TDT)-, el dilluns 22 a les 20h, des de la sala de plens amb aforament limitat i es pot seguir a través d’aquest enllaç.

Olesa Ràdio (90.1 FM) l’ha convocat pel dimecres 24 a les 19h, a la Casa de Cultura. És obert i es podrà seguir pel YouTube de l’emissora municipal.

Ràdio Martorell (91.2 FM) emetrà en directe el debat dels caps, el dijous 25 de 18 a 20h des de la sala de plens de l’Ajuntament. Es fa a porta tancada i es tornarà a emetre en diferit divendres 26 de maig, d’11 a 13h. Es pot escoltar a través de dos enllaços, la primera part del debat i la segona.

I Ràdio Gelida (107.6 FM), el divendres 26, a les 22h, que també es podrà seguir pel canal de YouTube de l’emissora. El debat és a porta tancada.

Fotografia: Debat dels caps de llista a la sala de plens de l’Ajuntament de Sant Andreu [YouTube Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: