Dimarts, 16 juliol 2024
  • Dimarts, 16 juliol 2024
La Bustia incendi Martorell 18 juny 2023 (3)

Incendis a Sant Esteve, Martorell i Sant Andreu i una detenció a Olesa, els últims successos

Per 18 de juny de 2023 a les 20:00 0 810 Visites

A Martorell també s’ha produït una fuita de gas

A Sant Esteve, aquest dissabte 18 de juny a la nit s’ha declarat un incendi als baixos d’un habitatge al barri de Can Bargalló. No s’han hagut de lamentar danys personals, tot i que a l’interior hi havia quatre persones. En l’incident han treballat Bombers, el SEM i la Policia Local.

El mateix dissabte a la matinada s’ha produït un altre incendi a la caseta dels horts al costat del Molí Fariner de Martorell. El foc ha cremat uns 2.000 m2 de canyes i matolls. L’incident no ha deixat cap persona afectada.

La Policia Local d’Olesa ha detingut el dissabte un home “per causar lesions greus a un altre en el marc d’una baralla a La Rambla”, segons han informat fonts municipals. El ferit ha estat traslladat amb caràcter greu a l’hospital i el detingut passarà a disposició judicial un cop acabi la investigació policial.

La matinada del 16 de juny ha cremat totalment un turisme al carrer Batlle Joaquim Canals de Sant Andreu. A més, el foc ha afectat la part posterior d’una furgoneta, l’interior de la caixa i la resta ha estat afectada per la temperatura i el fum. Els Bombers han rebut l’avís a les 03.46h i s’han desplaçat al lloc amb dues dotacions.

A Martorell, el 15 de juny hi ha hagut una fuita de gas a la carretera de Piera, número 37, cantonada amb l’avinguda Antoni Maria i Claret. “L’incident s’ha produït a causa de les obres a un edifici veí”, segons fonts municipals. Durant unes hores el subministrament va estar tallat i els cossos d’emergència van recomanar als veïns que es confinessin i tanquessin les finestres.

Fotografia de portada: Incendi a Martorell [Aj]

Print Friendly, PDF & Email