Dimarts, 16 juliol 2024
  • Dimarts, 16 juliol 2024
La Bustia Marc i Josep Casasayas nova botiga Base Martorell

La nova botiga base: tot per l’esport amb unes instal·lacions més modernes i àmplies a Martorell

Per 28 de juliol de 2023 a les 18:00 0 1931 Visites

Després de més de 20 anys al carrer Josep Pla, l’establiment s’ha traslladat a l’avinguda Germans Martí

La botiga esportiva de referència al Baix Llobregat Nord ‘Base: Sayas Sports’ de Martorell s’ha traslladat a unes noves instal·lacions reformades. Després de 20 anys al carrer Josep Pla, ha tornat on va començar tot el 1988, a l’avinguda Germans Martí, 9.

Ara la botiga és Base: i al capdavant de l’equip continuen els germans Marc i Josep Casasayas, que es mostren il·lusionats en aquesta nova etapa. Després d’un mes de la seva inauguració han constatat la bona acceptació de clients i amics. Del nou establiment, cal destacar la gran varietat de roba, calçat i complements esportius en un espai reformat, molt ampli i ben il·luminat.

Compta amb uns 290 m2 i es troben totes les marques. El valor afegit, com sempre, l’atenció de proximitat i el fet de col·laborar amb les entitats, clubs i activitats esportives de Martorell i dels municipis del voltant.

Fotografies: La inauguració ha estat el dimecres 14 de juny i ha tingut l’assistència de l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, regidors, clients, amics i familiars [Base / La Bústia.]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Esports, Martorell