Dimecres, 15 maig 2024
  • Dimecres, 15 maig 2024
La Bustia presentacio PAS 2023 (3)

Martorell presenta la 9a edició del PAS, un festival referent al Baix Llobregat

Per 21 de juny de 2023 a les 7:00 0 459 Visites

El Pont del Diable tornarà a ser l’escenari de les actuacions les nits dels caps de setmana del 7 al 22 de juliol amb entrada gratuïta

La 9a edició del PAS (Pont de les Arts Sonores) de Martorell se celebrarà les nits dels caps de setmana del 7 al 22 de juliol al Pont del Diable. La programació del festival referent al Baix Llobregat s’ha presentat aquest dimarts en un acte a la Casa Seat de Barcelona.

El PAS arrencarà el divendres 7 de juliol amb l’actuació d’Alba Careta Group. El dissabte serà el torn del Petit Pas, en què participaran quatre combos de l’Escola Municipal de Música de Martorell, i d’Andrea Motis i Marco Mezquida. El primer cap de setmana es tancarà amb l’actuació de la Coral Ars Nova, el diumenge 9 de juliol.

El divendres 14 actuarà Susana Baca i el dissabte ho faran Ambauka, que oferirà un espectacle per un públic familiar, i Raphael Wressnig i Gisele Jackson.

El tercer cap de setmana començarà el 22 de juliol amb Momi Maiga. L’endemà serà el torn de Quimi Portet, amb un espectacle, i de Hip Hop Brass Collective.

La presentació ha comptat amb l’actuació en directe d’Alba Careta Group. Han estat presents l’alcalde Xavier Fonollosa, el regidor Sergi Corral, i el tècnic de Cultura, Ricard Pardo.

Fonollosa ha definit el PAS com “un festival molt plural, que es fa al pont del Diable, i que té la finalitat que tothom pugui accedir a la cultura de forma massiva. És per tots els públics i es fa en un marc fantàstic per poder gaudir d’una nit d’estiu”.

Corral ha afegit que és un festival “gratuït, amb estils diferents de música, i un públic que abasta des dels més petits fins als més grans. Són tres caps de setmana, amb música de grups locals i amb zones per poder fer una copa i gaudir d’un ambient distès”.

Alba Careta, l’artista que inaugurarà el festival, ha dit que “és tot un honor actuar al PAS, on vindré a presentar el meu tercer disc titulat ‘Teia’, en què les composicions giren al voltant de l’escalfor i la llum. Les composicions estan al voltant del jazz i també versiono moltes cançons de la nova Cançó Catalana.

Per últim, ha intervingut Lluis Vidal, professor del Taller de Músics, en representació d’Andrea Motis i Marco Mezquida. Ha comentat que és “un dels grans festivals de Catalunya en sentit de diversitat. Amb l’Andrea i el Marco presentem una proposta que surt del Festival de Jazz de Barcelona de l’any passat i s’han convertit en un projecte propi”.

Fotografies: Presentació del PAS a la Casa Seat de Barcelona [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Agenda, Cultura, Martorell