Dijous, 16 maig 2024
  • Dijous, 16 maig 2024
La Bustia Festa Major Abrera

Per Sant Pere, festa a Abrera!

Per 28 de juny de 2023 a les 7:00 0 819 Visites

La Festa Major se celebra del dimecres 28 de juny al diumenge 2 de juliol

La Festa Major d’Abrera arrenca aquest dimecres 28 de juny i s’allargarà fins al diumenge 2 de juliol. La programació inclou més de 70 activitats i propostes gratuïtes per a totes les edats en els espais habituals.

El pregó serà el divendres a partir de les 22h a l’Ajuntament i anirà a càrrec del mag i humorista Gerard Borrell. A continuació, hi haurà la tronada i correfoc de Festa Major.

Entre els actes destacats hi ha els relacionats amb la tradició popular com la cercavila de timbals, el dimecres, i de Festa Major, el dissabte. La jornada de cultura popular tradicional serà el diumenge, prèviament a un concert vermut.

Per als més petits s’han programat activitats i espectacles. També atraccions infantils, que estaran situades al recinte firal, al final de la rambla del Torrentet, davant del Mercat Municipal. Com a mesura inclusiva, de 18 a 19h serà “L’Hora tranquil·la’, sense música i llums de les atraccions, per facilitar l’accés al recinte de persones amb hipersensibilitat sensorial.

I per al jovent hi haurà diversos concerts i actuacions al parc de Can Morral, mentre que la plaça de Rafael Casanova serà l’escenari de la Festa Revival i el parc de l’Estació d’una nova edició del Porró Electrònic.

En el marc del pla d’igualtat, enguany es comptarà amb més artistes femenines i amb un piromusical en femení.

Aquí es pot consultar la programació de la Festa Major d’Abrera.

 

Fotografia: La Festa Major d’Abrera l’any passat [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Abrera, Agenda, Cultura