Dijous, 16 maig 2024
  • Dijous, 16 maig 2024
La Bustia inauguracio Espai Paper d’Estrassa (1)

Obre l’Espai Paper d’Estrassa, el nou centre de dinamització cultural a Olesa

Per 6 de juliol de 2023 a les 7:00 0 723 Visites

El dissabte 8 i el dijous 13 de juliol es fan visites guiades a l’exposició ‘Riu avall, estances i càmeres’

Edicions Paper d’Estrassa i DIC Disseny i Comunicació han inaugurat aquest dissabte 1 de juliol l’Espai Paper d’Estrassa, la seva nova seu que ha obert al públic i a creadors al carrer dels Arbres, 12.

Quim Moreno, director de l’editorial i de l’estudi, explica que l’Espai Paper d’Estrassa “neix amb l’objectiu de ser un nou centre de dinamització cultural al nucli antic d’Olesa. Un espai de debat i de formació, de creació i producció”.

El dissabte també ha quedat inaugurada l’exposició ‘Riu avall, estances i càmeres’, un dels darrers treballs de l’olesà Pere Grimau. L’autor presenta una obra imaginativa i sorprenent creada a través d’una càmera estenopeica, sense lent, coneguda com a càmera fosca.

El dissabte 8 de juliol a les 12.30h i el dijous 13 de juliol a les 20.15h es fan visites guiades a l’exposició amb taquilla inversa. Per assistir-hi s’ha de reservar la plaça a través d’aquest enllaç.

La visita comptarà amb l’acompanyament de Grimau i serà un bon moment per fer-li preguntes, veure l’exposició, parlar de fotografia i descobrir càmeres. A més, hi haurà una sorpresa pels assistents.

Fotografies: Quim Moreno i Pere Grimau i moments de la inauguració de l’Espai Paper d’Estrassa [Edicions Paper d’Estrassa]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Olesa de Montserrat