Dijous, 16 maig 2024
  • Dijous, 16 maig 2024
La Bustia Alba Careta PAS Martorell

Alba Careta Group inaugura aquest divendres el PAS de Martorell

Per 6 de juliol de 2023 a les 17:00 0 602 Visites

Durant el cap de setmana també hi haurà les actuacions de l’Escola de Música de Martorell, Andrea Motis & Marco Mezquida i la Corals Ars Nova

Alba Careta Group serà la primera formació a actuar en l’edició d’enguany del Festival Pont a les Arts Sonores (PAS) de Martorell. Ho farà aquest divendres 7 de juliol a les 22.30h al Pont del Diable, on presentarà el seu tercer disc, ‘Teia’, que combina cançons pròpies i versions de la ‘Nova Cançó’.

La trompetista i cantant Alba Careta és l’ànima del quintet de jazz, que completen el saxo tenor Lucas Martínez, Roger Santacana al piano, Giuseppe Campisi al contrabaix i Josep Cordobés a la bateria.

Careta ha explicat que ‘Teia’ “és un disc que portava temps pensant i que vam gravar el juny de l’any passat a Girona. Al voltant del foc de la teia he composat les cançons i també hi ha algunes versions de la ‘Nova Cançó’”.

Per l’artista, el jazz és un gènere en constant evolució i per això els 8 temes del disc “són una fotografia d’aquell moment. És un àlbum de música bastant enèrgica, com sóc jo”.

A banda de l’actuació d’Alba Careta Group, aquest cap de setmana hi haurà altres concerts al Pont del Diable. L’Escola de Música de Martorell actuarà al Petit PAS el dissabte a les 20h, mentre que Andrea Motis & Marco Mezquida ho faran al PAS a partir de les 22.30h. El diumenge a les 18h al Teatre El Progrés serà el torn de la Coral Ars Nova.

Tota la programació del PAS es pot consultar a través d’aquest enllaç.

Martorell presenta la 9a edició del PAS, un festival referent al Baix Llobregat.

Fotografia: Alba Careta i el seu grup de jazz inauguren el PAS de Martorell [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Agenda, Cultura, Martorell