Dimecres, 15 maig 2024
  • Dimecres, 15 maig 2024
La Bustia ONG Mans Mercedaries 2023 (1)

Els voluntaris de Mans Mercedàries marxen a Angola

Per 7 de juliol de 2023 a les 7:00 0 408 Visites

On duran a terme el 29è Camp de Treball fins a principis d’agost

Els voluntaris de l’ONG Mans Mercedàries que formen el 29è Camp de Treball d’Angola 2023 han marxat cap allà aquest dijous 6 de juliol. Hi estaran fins al 5 d’agost i han dividit la seva tasca en dos blocs: primer estaran a l’Orfenat Kudielela a Vila Matilde fent treballs lúdic-educatius amb els nens i joves de l’orfenat, i pintant i decorant les parts noves d’espais de Kudielela.

Una segona part del Camp de Treball serà al barri de Bemfica a Luanda, on faran treballs lúdic-educatius amb els infants del barri i pintant i decorant l’escola Irma Palacios. Un dels objectius d’enguany és acabar les obres d’aquest centre i poder fer la inauguració.

A més, els voluntaris porten els equipatges plens del material que la ciutadania ha aportat: xandalls i material esportiu, roba, sabates i calçat esportiu, material escolar, peluixos, regals per als infants, medicaments i portàtils per a l’aula d’informàtica.

Montse Torras, membre de l’ONG, ha explicat que “tornar a Angola és com tornar a casa, perquè tornem amb la missionera Josefina Cortadella i a Kudielela, on estan els nens de la guerra. Però el nostre projecte d’enguany està al barri de Bemfica, a Luanda, a l’escola per a nenes Irma Palacios, perquè tinguin el dret de ser educades. A més, a les tardes, aquest centre acull alfabetització per a dones del barri”.

L’expedició de voluntaris està formada per Joao Neves, Laia Ferrer, Aina Millàs, Núria Passarell i Marta Palomares, socis i padrins de l’ONG Mans Mercedàries i exalumnes del Col·legi La Mercè de Martorell; Clàudia Chacón, sòcia i padrina de l’ONG Mans Mercedàries i exalumna del Col·legi Mare de Déu de La Mercè de Sant Feliu de Llobregat; Blanca Oñate, sòcia i padrina de l’ONG Mans Mercedàries i exalumna del Col·legi La Merced de Barcelona-Provença, i Ton Toset i Montse Torras, socis, padrins i membres de la Junta de l’ONG Mans Mercedàries i exalumnes i professors del Col·legi La Mercè de Martorell.

Fotografies: Voluntaris de l’ONG Mans Mercedàries que formen el 29è Camp de Treball d’Angola [Mans Mercedàries]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Martorell, Societat