Dijous, 16 maig 2024
  • Dijous, 16 maig 2024
La Bustia Festa Major 2022 Masquefa (1)

El programa de la Festa Major de Masquefa inclou propostes lúdiques, esportives i culturals

Per 12 de juliol de 2023 a les 7:00 0 631 Visites

Se celebra del 20 al 24 de juliol i hi ha previstes una cinquantena d’activitats

La Festa Major de Masquefa, que se celebrarà del 20 al 24 de juliol per a commemorar Santa Magdalena i donar la benvinguda a l’estiu, compta amb un programa amb una cinquantena de propostes lúdiques, esportives i culturals per a totes les edats.

Roger Vàzquez, que viurà la seva primera Festa Major com a alcalde de Masquefa, ha destacat que “la Festa Major de Santa Magdalena, com la de Sant Isidre, la de La Beguda Alta i la dels nostres barris, ha de ser, per sobre de tot, una festivitat amb un marcat to popular. Un punt de trobada per a tota la població, en què tothom s’hi senti representat i hi trobi propostes d’interès. I amb aquesta vocació neix el programa d’activitats que us presentem. Un programa molt ampli i divers que respecta, dignifica i treu a relluir el bo i millor de la nostra identitat, idiosincràsia i cultura com a poble”.

El dijous 20 de juliol a les 18h ‘La sirena de la Fàbrica’ donarà la benvinguda a la festa. A la mateixa hora s’inaugurarà l’exposició del II Concurs de Cartells. I a partir de les 21.30h es farà el tradicional sopar de Festa Major, que donarà pas a l’Orquestra MontGrins.

El divendres serà el torn de l’inici de les activitats de cultura popular i destaca la ballada conjunta en honor a Santa Magdalena i l’encesa del campanar. L’endemà, a partir de les 11h, hi haurà la passada amb les autoritats locals i els balls del seguici festiu. També la cercavila a les 19h des de la plaça Josep M. Vila fins a l’Ajuntament.

Els plats forts del diumenge seran la cercavila amb la Xaranga Drac de Masquefa i les havaneres, mentre que el dilluns hi ha programats un taller espectacle i el teatre musical ‘4 hombres para Eva’.

Aquí es pot consultar el programa complet de la Festa Major de Masquefa.

Fotografia: Masquefa celebra del 20 al 24 de juliol la Festa Major [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Agenda, Cultura, Masquefa