Dimarts, 21 maig 2024
  • Dimarts, 21 maig 2024
La Bustia Salvador Illa i Lluis Valls visita a Gelida

Salvador Illa pren nota dels problemes i els projectes de Gelida

Per 10 de juliol de 2023 a les 21:00 0 570 Visites

Manté una reunió a l’Ajuntament i visita el Funicular, la piscina municipal i l’escola Montcau amb l’alcalde, regidors del govern i membres del PSC

El cap de l’oposició al Parlament de Catalunya i primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha visitat Gelida aquest dilluns al matí. Primer ha mantingut una reunió a l’Ajuntament amb l’alcalde Lluís Valls i membres del govern i del PSC, i després la comitiva ha fet un recorregut a peu per diversos equipaments.

Illa ha explicat a La Bústia que ha vingut a Gelida per “felicitar l’alcalde pels resultats molt clars i contundents obtinguts en les passades eleccions municipals i conèixer algunes realitats, com el Funicular, el projecte de fer una piscina coberta i els problemes al CAP i a l’edifici de l’escola Montcau”, entre altres qüestions.

També “per valorar la situació de cara a les eleccions generals del 23 de juliol i insistir que s’ha d’escollir entre Pedro Sánchez o Feijóo, entre avançar o retrocedir, entre seguir apostant per la convivència a Catalunya o tornar a la confrontació. Els catalans amb el seu vot poden inclinar la balança a favor d’un govern de progrés que segueixi avançant i apostant per la convivència a Catalunya”.

Valls ha dit que “estem contents que Illa visiti Gelida després de les eleccions municipals i s’interessi per les qüestions i els projectes que volem fer realitat en aquest mandat”. Entre els temes que han tractat i que ha pres nota el cap de l’oposició del Parlament ha estat el de cobrir la piscina d’estiu perquè estigui oberta tot l’any i la compra de la finca de Can Pàmies.

I altres qüestions que depenen de la Generalitat, com les millores que necessiten els serveis del CAP i del Funicular, així com el seguiment del procés d’adjudicació del projecte i les obres a l’escola Montcau, que està previst enderrocar l’edifici actual per construir-ne un de nou. Actualment en una fase d’adjudicació de la redacció del projecte.

A la trobada també han assistit Teresa Llorens, membre de la Federació de l’Alt Penedès-Garraf i número 13 per Barcelona del PSC al Congrés, regidors del govern i membres del PSC de Gelida.

Fotografies: Moments de les converses i visita de Salvador Illa i Lluís Valls a Gelida [La Bústia]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Gelida, Política