Dissabte, 18 maig 2024
  • Dissabte, 18 maig 2024
La Bustia PAS Martorell

El PAS de Martorell, en imatges

Per 24 de juliol de 2023 a les 7:00 0 309 Visites

Durant tres caps de setmana s’ha pogut gaudir d’actuacions musicals al Pont del Diable

Hip Horns Brass Collective ha posat punt i final al PAS de Martorell amb un concert de música moderna i jazz i que ha barrejat música de New Orleans, hip-hop i altres elements propis d’estils afroamericans.

L’artista Quimi Portet, juntament amb Jordi Busquets a la guitarra, Antonio Fidel al baix i Àngel Celada a la bateeria, ha presentat el seu primer disc titulat ‘Si plou, ho farem al pavelló’.

Momi Maiga també ha presentat el seu primer disc, ‘Nio’, fent quartet amb Carlos Monfort, Martí Hosta i Marçal Ayats. La seva música fusiona els ritmes mandé amb jazz i flamenc i les cançons parlen sobre valors humans, educació, respecte, confiança i amor.

Raphael Wressnig & The Soul Gift Band amb Gisele Jackson han portat al PAS una actuació d’energia i vitalisme que ha barrejat soul, blues i jazz.

Al PAS Petit, els Ambauka han portat el seu nou espectcle ‘Petit qui peti’ que ha estat una combinació de música, valors i energia.

Susana Baca ha presentat ‘Palabras urgentes’. La seva música afroperuana és plena de protesta i dolor, barrejada amb ritmes hispànics.

En el primer cap de setmana van actuar Alba Careta Group, Andrea Motis & Marco Mezquida i la Coral Ars Nova.

El primer cap de setmana del PAS de Martorell, en imatges

Fotografia: Una actuació al PAS de Martorell [GrisPhoto]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Martorell