Divendres, 26 juliol 2024
  • Divendres, 26 juliol 2024
La Bustia ple cartipas 2023 Collbato

Collbató aprova el cartipàs i el sou de l’alcaldessa i els règims econòmics de la corporació

Per 20 de juliol de 2023 a les 20:00 0 411 Visites

El govern del PSC i Collbatots compta amb una dedicació exclusiva de la jornada laboral de l’alcaldessa i dos regidors en règim parcial

El Ple de Collbató ha aprovat el cartipàs amb les delegacions, dedicacions i retribucions econòmiques dels membres del consistori. El cartipàs té quatre grans àrees: els serveis generals i tècnics, la responsable política dels quals serà la mateixa alcaldessa, i els serveis de seguretat ciutadana i a les persones, que estaran a càrrec de Pau Calsina.

L’alcaldessa Gemma Rodríguez (PSC) retindrà les atribucions de Secretaria, Serveis Jurídics, Contractació, Recursos Humans, Atenció Ciutadana, Entitats i Associacions, Serveis Socials, Gent Gran, Benestar Animal, Urbanisme, Habitatge i Serveis al Territori.

Pau Calsina (Collbatots) és el 1r tinent d’alcaldia, regidor de Turisme, Promoció econòmica, Comerç, Cultura, Biblioteca, Patrimoni, Espais públics i via pública i Mobilitat. Jesús Domene (PSC) és regidor de Comunicació, Protocol, Intervenció, economia i hisenda i Salut i sanitat pública.

Pedro Pedreño (PSC) és 2n tinent d’alcaldia, regidor de Comissionat del servei municipal d’aigua i Adjunt a recursos humans. Sergio Trigo (Collbatots) és 3r tinent d’alcaldia, regidor de Seguretat ciutadana, Protecció civil, Civisme i convivència, Medi ambient, Medi natural i defensa forestal, Noves tecnologies i administració electrònica, Participació ciutadana i Transparència i bon govern. I Tamara Rodríguez (Collbatots) és regidora d’Esports, Joventut, Educació i Igualtat.

Pel que fa a la divisió dels barris. Sergio Trigo és el regidor del Casc Antic, el Pujolet i el Nucli Històric. L’alcaldessa ho serà de Disseminats, La Fumada, el Bosc del Misser i Els Eixamples. Tamara Rodríguez serà la responsable de Les Illes, Font del Còdol i Can Migrat. Jesús Domene serà el regidor de Can Dalmases I i II i Pau Calsina del Pla del Castell i Els Clots.

A l’oposició estan d’ERC Miquel Solà, Mar Andreu i Josep Estradé; de Junts per Collbató, Sílvia Baraldés; i pel PP Arturo Ruiz.

 

Sous i indemnitzacions

De les retribucions econòmiques, totes en bruts anuals, l’alcaldessa té un sou de 36.000 euros. Amb una dedicació parcial de 20 hores setmanals, Tamara Rodríguez i Jesús Domene tenen una retribució d’11.400 euros cadascun.

La resta de regidors de la corporació reben indemnitzacions per assistències per sessió: al Ple 175 euros, a les Comissions Informatives permanents i la Comissió Especial de Comptes 50 euros; i a la Junta de Govern Local 175 euros.

 

Plens i juntes

Les sessions plenàries són l’últim dijous de cada dos mesos a les 19.30h a la Sala Portals. La junta de govern es reunirà de manera setmanal el dimarts al mateix espai. Les comissions informatives generals es faran 7 dies naturals abans del Ple, i la comissió especial de Comptes una vegada a l’any.

 

Els 11 representants del nou mandat 2023-2027 de Collbató són 3 del PSC, 3 d’ERC, 3 de Collbatots, 1 de Junts i 1 del PP.

Fotografia de portada: El Ple de Collbató del 28 de juny ha quedat constituït el cartipàs per al mandat 2023-2027 [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Collbató, Política