Dimarts, 16 juliol 2024
  • Dimarts, 16 juliol 2024
La Bustia Consell Comarcal Anoia (2)

El Consell Comarcal de l’Anoia té dos representants de Masquefa

Per 24 de juliol de 2023 a les 15:00 0 382 Visites

El primer tinent d’alcaldia Daniel Gutiérrez (PSC) al govern, i l’alcalde Roger Vázquez (ERC) a l’oposició de l’ens

El Consell Comarcal de l’Anoia ha celebrat el divendres 14 de juliol el Ple extraordinari de constitució i l’acte d’elecció del seu nou president. El candidat de Junts Pels Hostalets-Compromís Municipal, Jordi Parcerisas, ho és durant els dos primers anys de mandat, mentre que la candidata del PSC-Candidatura de Progrés i alcaldessa de Vilanova del Camí, Noemí Trucharte, ho serà en els últims dos anys, segons l’acord de govern dels 2 partits.

En el seu discurs d’investidura, Parcerisas, que amb 30 anys passa a ser el president comarcal més jove, ha dit que “ofereixo dedicació, ganes i entusiasme. I us prometo que dedicaré intensament aquests anys de la meva joventut a la realització de totes aquelles polítiques en positiu per la nostra comarca”.

Masquefa té 2 dels 33 representants del Consell: l’alcalde Roger Vázquez (ERC), que estarà a l’oposició a l’ens comarcal, i el regidor de Sumem (PSC i comuns) Daniel Gutiérrez de PSC-Candidatura de Progrés al govern de Junts i PSC.

Des del PSC, Gutiérrez ha dit que per a ell és “tot un honor esdevenir conseller, servir també a la ciutadania de tota la comarca i portar el nom de l’Anoia per arreu”.

Des d’ERC Masquefa han destacat que aposten “per l’equilibri territorial representant equitativament les 4 zones de la comarca. Som feministes, i per això garantim la paritat de gènere amb 6 dones i 4 homes”.

Aquí la composició del Consell Comarcal de l’Anoia 2023-2027.

Fotografia: Es constitueix el Consell Comarcal de l’Anoia [Consell Comarcal de l’Anoia]

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Masquefa, Masquefa, Política