Dijous, 16 maig 2024
  • Dijous, 16 maig 2024
La Bustia Quim Masferrer Collbato

Música, teatre i cultura popular, a la programació de la Festa Major de Collbató

Per 13 de setembre de 2023 a les 17:00 0 467 Visites

Se celebra del 14 al 17 de setembre i una de les novetats és la Fira d’Artesania i Arts

Collbató celebra del 14 al 17 de setembre la Festa Major, coincidint amb els últims dies de l’estiu i amb Sant Corneli, patró del municipi. El programa d’enguany compta amb música, competicions, teatre, esport, activitats infantils i cultura popular.

Una de les novetats és la Fira d’Artesania i Arts de Collbató, que tindrà lloc el diumenge 17 a la terrassa del Casinet. També destaca l’aposta per la música local amb el grup collbatoní Bulky a la Pista Martí Gil el dissabte 16 a les 23.30h, que se suma als grans concerts en aquest mateix espai.

El tret de sortida el donarà l’humor d’en Txabi Franquesa amb el pregó a la Plaça de l’Era. Pel que fa a l’oferta musical, destaca la festa ‘Va Parir Tour’ de Ràdio Flaixbac i les actuacions de ‘Les que Faltaband’ i ‘Xiula’. I en l’àmbit teatral, es podrà gaudir de l’estrena de ‘Una qüestió d’amor’ a càrrec de la companyia local ‘La Forja’.

També se celebraran activitats tradicionals com el Sopar Popular i Ball, el Seguici del Pastor, la Cercavila i la trobada Castellera. I esportives com els campionats amateur de futbol sala i bàsquet.

L’actuació de Quim Masferrer i el Correfoc tancaran la Festa Major d’enguany.

Abans d’arrencar la festa, l’equip de govern ha volgut reconèixer “a totes les entitats locals que col·laboren i participen d’aquesta celebració; les entitats socials, culturals i esportives són imprescindibles per poder gaudir de celebracions plurals i recuperar tradicions populars”.

Aquí es pot consultar la programació completa de la Festa Major de Collbató.

Fotografia: Quim Masferrer tancarà la Festa Major de Collbató d’enguany [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Agenda, Collbató, Cultura