Divendres, 26 juliol 2024
  • Divendres, 26 juliol 2024
La Bustia aparells anti ennuegament Sant Esteve

Sant Esteve incorpora aparells anti-ennuegament als equipaments municipals

Per 15 de setembre de 2023 a les 18:00 0 470 Visites

El consistori ha adquirit 11 aparells homologats per a infants i 11 més per a adults

L’Ajuntament de Sant Esteve ha comprat 22 aparells homologats contra ennuegament de primers auxilis que s’han repartit en els equipaments municipals que disposen de servei de restauració o s’hi consumeixen aliments.

En cadascun s’hi ha distribuït dos models, un de pediàtric per a infants de 3 a 12 anys i un altre per a adults. En el cas de la llar d’infants, el model pediàtric és específic per a infants de 12 mesos a 3 anys.

En total, onze espais on es presta servei de bar compten amb aquests aparells. És el cas dels casals socials dels barris (Vallserrat i Ca n’Amat), el de la gent gran, el teatre El Casino i les instal·lacions esportives del camp de futbol i el Complex Esportiu Municipal. També en tenen tots els centres educatius com la llar d’infants municipal La Ginesta, les escoles La Roureda i Vinya del Sastret, l’Institut Montserrat Colomer i l’Espai Obert.

L’aparell funciona amb un mecanisme de succió, és fàcil d’utilitzar i no requereix formació prèvia. La proposta d’adquirir-lo la va aportar el grup municipal ARASes a través d’una moció.

Fotografia: Sant Esteve compra 22 aparells anti-ennuegament [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: