Divendres, 17 maig 2024
  • Divendres, 17 maig 2024
La Bustia home mort carrer Olesa

Condemnat a 11 anys de presó l’home que va assassinar un amic seu a Olesa

Per 21 de setembre de 2023 a les 16:25 0 1106 Visites

Els fets van ocórrer el 13 de març de l’any 2021

Una jutgessa ha condemnat a 11 anys de presó a l’home que va apunyalar mortalment un amic al seu domicili d’Olesa el 13 de març de 2021. També haurà d’indemnitzar amb 100.000 euros els dos fills de la víctima i amb 58.000 euros la seva mare.

Els fets van ocórrer quan l’acusat es trobava a casa bevent amb la seva exparella i la víctima. Els dos homes van discutir perquè, segons l’agressor, la víctima es dirigia a la noia ‘amb excessiva familiaritat’.

Al voltant de les 4h, el condemnat, que estava sota els efectes de l’alcohol i havia consumit marihuana i cocaïna, li va clavar una ganivetada que acabaria sent mortal. La víctima no va tenir temps de reaccionar ni defensar-se, ja que també havia begut, i va arribar a sortir del domicili, però va caure greument ferit a terra. Instants més tard va acabar morint per la gravetat de la ferida.

L’atacant va fregar la sang i va preparar el cotxe de la seva mare per posar-hi el cos a dins i ocultar el que havia passat. No ho va arribar a fer, ja que la policia va arribar en aquell moment després de ser alertada pels veïns. Va ser detingut i des de llavors es troba a presó.

Se li atribueix un delicte d’assassinat amb traïdoria amb els atenuants d’embriaguesa i trobar-se sota els efectes de les drogues.

Els Mossos detenen una persona per la mort violenta d’un home a Olesa

Fotografia: Dia del succés, el 13 de març de 2021 [Arxiu / FA]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: