Dissabte, 18 maig 2024
  • Dissabte, 18 maig 2024
La Bustia marihuana Sant Andreu 3 octubre 2

Dos detinguts per una plantació de marihuana a Sant Andreu

Per 5 d'octubre de 2023 a les 11:46 0 420 Visites

Els agents han intervingut més de 800 plantes i han desmantellat la instal·lació

Els Mossos d’Esquadra han desmantellat aquest dimarts 3 d’octubre una plantació de marihuana en una nau industrial de Sant Andreu i han detingut dos homes de 27 i 29 anys. Estan acusats d’un delicte contra la salut pública i d’un de defraudació de fluid elèctric.

La investigació va començar a l’agost, quan els investigadors van detectar una nau industrial al municipi sense activitat industrial coneguda, però amb moviment de persones i de vehicles, on hi portaven material utilitzat habitualment per instal·lar plantacions de marihuana.

A més, els tècnics de la companyia elèctrica van estimar que el consum de la nau era molt superior al de l’activitat d’una empresa i que la instal·lació s’havia manipulat amb el consegüent risc d’incendi.

El dimarts 3 d’octubre es va realitzar l’explotació de la investigació i a l’interior de la nau s’hi va localitzar una complexa instal·lació de marihuana. Estava dividida en diverses estances i una zona específica on les persones investigades vivien, motiu pel qual es va aturar l’entrada i escorcoll. Els agents van detenir les dues persones investigades.

Finalment, la mateixa tarda es va dur a terme l’entrada i escorcoll a la nau, on es va desmantellar la plantació de 800 plantes de marihuana i tota la instal·lació. Els arrestats van passar a disposició judicial.

Fotografies: Plantació de marihuana en una nau industrial de Sant Andrue [Mossos d’Esquadra]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: