Dissabte, 18 maig 2024
  • Dissabte, 18 maig 2024
La Bustia motocicletes sostretes 1

14 detinguts per robar motocicletes i vendre les peces al Marroc

Per 6 d'octubre de 2023 a les 18:01 0 372 Visites

Entre els municipis on la policia ha actuat hi ha Martorell

Els Mossos d’Esquadra han desarticulat un grup criminal que robava motocicletes a Barcelona i a l’àrea metropolitana per desmuntar-les per peces i revendre-les al Marroc. L’operatiu policial s’ha dut a terme els dies 13 i 14 d’octubre, amb vuit i tres detinguts, respectivament. Els municipis on han actuat han estat Martorell, Manresa, Terrassa i Barcelona.

Posteriorment, els Mossos van emetre ordres de detenció per la resta de sospitosos i això va permetre que la Policia Local detingués una persona a Tarifa (Cadis) i una altra a Motril (Granada). Els mateixos Mossos van arrestar una més a Terrassa.

A banda dels 14 detinguts, els Mossos han dictat ordres de detenció per a 4 individus més que estan investigats.

Els lladres sostreien vehicles d’una coneguda marca japonesa acabats de matricular i els transportaven en furgonetes de lloguer fins a naus industrials on les desmuntaven completament en menys de sis hores. Una vegada desarmades, les traslladaven a dos punts de les Franqueses del Vallès i Caldes de Montbui, on les emmagatzemaven per enviar-les al Marroc.

La policia va fer entrades i escorcolls a Caldes de Montbui, Terrassa i Súria. Aquestes intervencions van permetre recuperar set motocicletes senceres i a peces, xassissos i peces, així com 10 baguls per portar l’equipatge.

Els Mossos han retornat els vehicles localitzats als propietaris que n’havien denunciat la sostracció a Barcelona, Mollet del Vallès i Sant Cugat del Vallès.

Fotografies: Dues de les motocicletes sostretes [Mossos d’Esquadra]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Martorell, Successos