Dimecres, 15 maig 2024
  • Dimecres, 15 maig 2024
La Bustia Vimart 2023 Martorell 5

La segona setmana i els actes centrals de la Festa del Roser, en imatges

Per 9 d'octubre de 2023 a les 7:00 0 414 Visites

El pregó de David Carabén, el Vimart i la Festa del Most, entre els actes més destacats

La segona setmana i els actes centrals de la Festa del Roser de Martorell ha comptat amb els Racons del Vimart, diferents tasts, l’11a edició de ‘Vi, moda i estilisme’, un taller de ‘frottage’, l’Espai Bombolles i maridatges insospitats, la proposta musical ‘Martorell a les fosques’, la 27a Trobada d’Entitats, la Festa del Most, visites teatralitzades, el correfoc, la trobada de puntaires, l’espectacle del Mag Lari i l’Aplec de la Secció Sardanista.

Toni Albiol, el millor sommelier de Catalunya i el tercer d’Espanya 2023 de l’Enoteca Divins de Martorell; i Antoni Folqué, president de la Penya Ciclista de Martorell (1992-2014) han estat els dos reconeixements destacats que ha donat l’Ajuntament en aquesta Festa del Roser.

David Carabén, cantant del grup Mishima i soci de creació d’alguns dels vins del celler Estones, ha estat el pregoner de la Festa del Roser d’enguany.

La 12a edició del Vimart, la fira de vins, caves i gastronomia de Martorell, torna a l’espai original i supera la participació amb més cellers, oferta gastronòmica i visitants.

Aquí les imatges del primer cap de setmana de la Festa del Roser.

Fotografies: El segon cap de setmana de la Festa del Roser de Martorell [Grisphoto / Aj / La Bústia]

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Cultura, Martorell