Divendres, 17 maig 2024
  • Divendres, 17 maig 2024
La Bustia agermanament Masquefa i Lurate

Una comitiva de Masquefa viatja a Lurate Caccivio en unes jornades d’agermanament

Per 16 d'octubre de 2023 a les 17:00 0 459 Visites

Ha participat en diferents activitats per conèixer el dia a dia de la ciutat italiana en matèria climàtica i esportiva

Una comitiva de Masquefa ha viatjat a Lurate Caccivio per dur a terme unes jornades d’intercanvi amb la ciutat italiana. El grup l’han format representants de l’Ajuntament, de Ràdio Masquefa, de la futura Comissió de Lurate Caccivio i de les entitats locals Masquefa Trail, Club Bàsquet Masquefa, Associació Gimnàstica Masquefa, Club Ciclista Masquefa i Vòlei Masquefa.

Ha estat encapçalada per l’alcalde Roger Vázquez i el primer tinent d’alcalde, Dani Gutiérrez. L’estada ha anat des del dimecres 11 a aquest dimenge 15 d’octubre.

Vázquez ha explicat que “65 masquefins hem estat a Lurate Cacchivio (Como, Itàlia) en el marc de l’agermanament entre ambdues poblacions. Gràcies a tothom qui ho ha fet possible”. També s’ha atrevit amb unes paraules en italià: “Amics: ci vediamo presto. La ringrazio per tutto!'”.

Per la seva banda, Gutiérrez ha comentat “agermanar és compartir, treballar, gaudir, crear i mirar al futur plegats. Dos municipis distants que formen part d’una mateixa realitat europea, amb tradicions culturals que ens uneixen i persones que cerquem la millora dels nostres pobles”.

La delegació masquefina ha participat en diferents activitats amb l’objectiu de conèixer el dia a dia de Lurate en matèria climàtica i esportiva.

Va arribar al municipi italià el dimecres 11 d’octubre al matí, on els esperava una rebuda dels veïns i autoritats municipals. Durant l’estada, que ha finalitzat el diumenge, la comitiva ha visitat l’escola intermèdia de Lurate, ha sopat a la Parrochia di Castello i ha fet una excursió a l’espai natural del riu Lura. També ha tingut temps per a activitats esportives: representants de ‘trail’, ciclisme, bàsquet, vòlei i gimnàstica han pogut entrenar amb els seus homòlegs italians.

Pel que fa a les autoritats masquefines, s’han reunit amb l’alcaldessa del Comune de Lurate, Anna Gargano, i el seu equip, per plantejar els detalls de la següent trobada en el marc de l’agermanament. Està prevista per l’any vinent.

Fotografies: Visita de la comitiva masquefina a Lurate Caccivio [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Masquefa, Societat