Dijous, 16 maig 2024
  • Dijous, 16 maig 2024
La Bustia Ivan Luna

El sesrovirenc Ivan Luna es penja tres medalles en el Campionat d’Europa de Policies i Bombers

Per 16 d'octubre de 2023 a les 18:00 0 392 Visites

El seu gran objectiu és el Campionat del Món que se celebrarà l’any 2025 a Birmingham

El sesrovirenc Ivan Luna s’ha penjat tres medalles en el Campionat d’Europa de Policies i Bombers que s’han celebrat del 29 de setembre al 7 d’octubre a Torrevieja, Alacant. En la novena edició del campionat han participat esportistes de 30 països diferents i ha inclòs 40 disciplines esportives diferents.

Luna ha participat en la modalitat de poomsae de taekwondo. En categoria individual ha aconseguit la medalla de bronze; en equips de 3, un altre bronze; i en equips de 5, l’or.

L’esportista ha reconegut que el que el motiva a participar en aquest tipus de competicions és “retrobar velles amistats, fer nous amics i, en general, el bon ambient i la germanor que hi ha entre tots els participants”.

El sesrovirenc està adscrit a la Federació Valenciana de Taekwondo i en els darrers mesos ha participat en altres campionats autonòmics i nacionals. El seu gran objectiu és el Campionat del Món de Policies i Bombers que se celebrarà al 2025 a Birmingham (Alabama, als Estats Units).

En el Campionat del Món de l’any 2022 va obtenir un or en la modalitat individual i una plata en equips de 3 competidors.

Fotografia: Ivan Luna al Campionat d’Europa de Policies i Bombers [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: