Dimecres, 15 maig 2024
  • Dimecres, 15 maig 2024
La Bustia fira del vi Esparreguera 2022

Esparreguera celebra la Fira del Vi i de la Gastronomia aquest dissabte

Per 18 d'octubre de 2023 a les 12:00 0 423 Visites

L’esdeveniment reunirà 11 expositors de cellers i bodegues i 4 estands amb propostes de restauració local

Esparreguera celebra aquest dissabte 21 d’octubre la 9a edició de la Fira del Vi i de la Gastronomia, que porta per lema ‘tradició i consum responsable’. Està organitzada per l’Associació cultural Gastronòmica Sentits amb la col·laboració de l’Ajuntament.

De les 13 a les 23h, la plaça del Centre reunirà 15 expositors, 11 dels quals seran de cellers, bodegues de vins i begudes escumoses representatives de diferents denominacions d’origen. La novetat d’enguany és que la fira expandeix les seves fronteres i comptarà amb la presència de cellers procedents de La Rioja i Navarra.

També hi haurà 4 estands gastronòmics amb propostes de restauració local i s’han programat diferents activitats com un esmorzar de forquilla, un concurs de tast per parelles i un concert de música en directe a càrrec del grup Her Majesty Band.

Com a novetat, la fira estrena una ronda de tast amb grup. Aquest permetrà als participants degustar i conèixer de prop els productes dels diferents cellers.

El president de l’Associació Cultural Gastronòmica Sentits, Jaume Llorens, ha dit que “a cada edició intentem incorporar-hi nous cellers. Fins ara apostàvem per cellers propers, petits i amb concepte ecològic, però aquest any hem apostat per obrir-nos i fer venir també cellers de fora, perquè la gent trobi coses noves i diferents”.

La regidora de Promoció Econòmica, Montserrat Vilardosa, ha destacat que “la fira és un aparador de restauració i d’espais vitivinícoles que fins ara ha estat un èxit i volem que segueixi creixent i que sigui concebuda també com un aparador de la meravellosa restauració que té Esparreguera”.

Fotografia: La Fira del Vi i de la Gastronomia l’any passat [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Agenda, Cultura, Esparreguera