Divendres, 26 juliol 2024
  • Divendres, 26 juliol 2024
labustia pimec taula

PIMEC impulsa la creació de la Taula d’Infraestructures del Baix Llobregat

Per 9 d'abril de 2019 a les 7:00 0 785 Visites

L’objectiu és fer el seguiment de les inversions planificades en infraestructures clau pel territori

La Taula d’Infraestructures del Baix Llobregat, impulsada per PIMEC Baix Llobregat-L’H controlarà que s’executin totes aquelles mesures i actuacions previstes pels responsables de la planificació, execució i gestió de les infraestructures, per així intentar millorar la mobilitat de persones i mercaderies. D’aquesta manera, la Taula recollirà informació sobre l’estat de les actuacions en infraestructures planificades o en execució i dialogarà amb els diferents responsables de les administracions públiques competents en cada actuació, traslladant les accions pertinents en cada cas.

El president de PIMEC Baix Llobregat-L’H, Joan Soler, ha assegurat que “la Taula serà un espai per reclamar que les inversions s’ajustin al pes real que té el Baix Llobregat en l’economia i per dialogar amb tots els agents de la comarca, per fer seguiment de totes aquelles obres en infraestructures que estan aturades o en execució”. Ha posat alguns exemples, com les actuacions a la B-40 entre Olesa de Montserrat i Viladecavalls o el Pla Director Urbanístic d’Infraestructures de la ròtula Martorell-Abrera, entre d’altres.

L’acte ha tingut lloc a l’Auditori del Centre de Serveis del Pla a Sant Feliu de Llobregat. Ha assistit Montserrat Garcia, subdelegada del Govern a Barcelona, Lidia Muñoz, presidenta de l’Àrea de Territori, Sostenibilitat i Activitat Econòmica de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, Sergi Fuster, director tècnic de la Taula d’Infraestructures i vocal de la Comissió Executiva de PIMEC Baix Llobregat, així com alcaldes i representants de dinou municipis de la comarca, juntament amb alguns sindicats. També han participat l’alcalde de Castellví de Rosanes, Joan Carles Almirall i regidors de la zona nord.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: