Dimarts, 16 juliol 2024
  • Dimarts, 16 juliol 2024
La Bustia detencio

Detingut un lladre multireincident per 28 robatoris amb força a l’interior de vehicles

Per 31 d'octubre de 2023 a les 13:14 0 503 Visites

L’autor dels fets ha actuat a Olesa, Abrera, Sant Vicenç dels Horts i Castellbell i el Vilar

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 25 anys com a presumpte autor de 28 robatoris amb força a l’interior de vehicles al Baix Llobregat i al Bages. Els municipis afectats han estat Olesa, Abrera, Sant Vicenç dels Horts i Castellbell i el Vilar.

L’arrest s’ha fet el dijous 26 d’octubre, tot i que la investigació va començar a l’abril de 2022 quan els agents van registrar un augment d’aquesta tipologia delictiva a Olesa. Els investigadors van detectar un patró comú per a tots els casos i van ampliar l’àmbit d’anàlisi a fets comesos a la resta de municipis.

La policia va identificar el sospitós i va descobrir que cometia els robatoris en horari nocturn. Agafava l’últim FGC de la nit per desplaçar-se des del municipi on residia, Manresa, fins a les localitats on actuava.

L’home té nou antecedents per fets similars i ara se l’investiga per un total de 28 robatoris a interior de vehicles comesos entre abril de 2022 i octubre de 2023. L’arrestat va passar a disposició judicial el dissabte 28 d’octubre.

Fotografia: Els Mossos detenen un lladre multireincident [Mossos / Arxiu]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: