Dijous, 16 maig 2024
  • Dijous, 16 maig 2024
La Bustia turisme cremat Masquefa

Un turisme cremat, incendis de contenidors, una atenció mèdica i una detenció, els últims successos

Per 2 de novembre de 2023 a les 10:30 0 620 Visites

A Martorell s’ha produït un robatori de cablejat i la línia R4 de Rodalies ha funcionat de manera irregular durant més de 13 hores

El dimecres 1 de novembre s’han registrat tres incendis de contenidors a la zona: un a Martorell, concretament al carrer Corbera de Llobregat a les 18.23h, i dos a Sant Andreu, al carrer del Berguedà a les 2h i al carrer de l’Anoia a les 5.38h.

A Masquefa, el dia 31 ha cremat totalment un turisme en un viaducte sota un pont de la B-224. Els Bombers han rebut l’avís a les 00.56h i han treballat amb una dotació. No hi ha ferits.

A Olesa, el 31 d’octubre al matí s’ha donat atenció mèdica a un menor per una possible fractura òssia. L’atès forma part del grup d’un centre escolar d’Esparreguera que es trobava d’excursió al Pla del Fideué.

A Martorell, també el dia 31 s’ha produït un robatori de cablejat i la línia R4 de Rodalies ha funcionat de manera irregular durant més de 13 hores. Tècnics d’Adif van solucionat el restabliment del cablejat sostret cap a 20.30h del mateix dia.

La Policia Local de Martorell ha detingut el dia 26 un home que va ser sorprès pels agents quan intentava cometre un robatori a l’interior d’un habitatge.

A més, gràcies a la cooperació ciutadana la Guàrdia Municipal de Collbató ha recuperat una motocicleta que havia estat sostreta a Viladecans.

Fotografia de portada: Turisme cremat a Masquefa [Bombers]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: