Dimecres, 15 maig 2024
  • Dimecres, 15 maig 2024
La Bustia Fermi Fonollosa Martorell

Mor Fermí Fonollosa, pare de l’alcalde de Martorell i exregidor de l’Ajuntament

Per 5 de novembre de 2023 a les 23:05 0 529 Visites

Pagès i vinculat al Sindicat Agrícola de Martorell, va ser un dels fundadors de l’Associació d’Amics de Sant Antoni i regidor d’ERC de 1983 a 1987

Fermí Fonollosa (Martorell, 1932) ha mort aquest diumenge a la matinada als 91 anys d’edat. Va ser pagès, ha estat vinculat al Sindicat Agrícola de Martorell i va ser un dels fundadors de l’Associació d’Amics de Sant Antoni i regidor d’ERC de 1983 a 1987.

Pare de l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, era pare d’una filla i un fill, i avi de quatre netes i un net. L’alcalde ha dit que “era un home senzill, just, noble de caràcter i amb un enorme sentit del deure. Molt bona gent, amic dels seus amics i amant de la terra, del seu poble i del seu país. Però per sobre de tot, estimava la seva família amb bogeria”.

Entre altres paraules, també ha destacat que el seu pare “estimava la vida i la veia des del seu vessant més positiu. Se la mirava amb optimisme i sempre li sabia trobar el costat positiu” i que “diuen que amb la pèrdua del pare se’n va un tros de tu amb ell, i potser és cert, però jo prefereixo creure que amb la seva pèrdua, un tros d’ell segueix aquí amb mi i amb tota la família. Pare, t’hem estimat i t’estimem. Que tinguis un bon cel”.

La sala de vetlla s’ha obert al tanatori de Martorell aquest diumenge a la tarda. La cerimònia d’enterrament tindrà lloc aquest dilluns 6 de novembre a les 11.30h a l’església de Santa Maria de Martorell.

Fotografia: Fermí Fonollosa [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Martorell, Successos