Divendres, 17 maig 2024
  • Divendres, 17 maig 2024
La Bustia portada 176 novembre 2023

Presentem l’edició dels 16 anys de La Bústia

Per 16 de novembre de 2023 a les 7:00 0 432 Visites

Les últimes novetats relacionades amb l’àmbit sanitari, la Fira Gastronòmica dels Porrons d’Abrera i les notícies de societat, cultura, successos, economia i esports són alguns dels continguts destacats

Aquest mes de novembre fa 16 anys que va sortir el primer número en paper de La Bústia i l’espai digital labustia.cat. Una vegada més, agraïm el suport dels nostres lectors, col·laboradors i anunciants que fan possible la publicació. També a l’artista olesana Eva Fernández que ha pintat el número 16 i el dibuix de l’aniversari.

En aquesta edició destaquem la situació sanitària amb l’inici de les obres a l’Hospital de Martorell, les reclamacions de millores al CAP d’Olesa i d’un nou CUAP, entre altres notícies relacionades. 

Els protagonistes són dues entitats que han començat el seu camí recentment: l’associació ‘Les Golfes de Gelida’ i ‘Encuentro’ d’Abrera. I després d’una exitosa Funifira de Gelida, i com a aperitiu de les festes de Nadal, gaudim de les fires dels Porrons d’Abrera, de la tardor de Castellví i del Festival Amadeu Vives de Collbató.

Les notícies més destacades de sanitat, societat, cultura, successos, esports i economia es poden llegir i ampliar a través dels codis QR.

La Bústia s’està distribuint a les bústies, punts i expositors dels 10 municipis de difusió amb 40.000 exemplars (37.000 bústia a bústia i 3.000 en punts i expositors). Es pot consultar en format pdf a través d’aquest enllaç.

Imatge: Portada de l’edició novembre-desembre de La Bústia.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: