Dijous, 16 maig 2024
  • Dijous, 16 maig 2024
La Bustia Ajuntament Sant Esteve i Animalses

Una nova entitat gestiona les colònies de gats a Sant Esteve

Per 16 de novembre de 2023 a les 12:00 0 251 Visites

L’Ajuntament i Animalses han signat un conveni de col·laboració

L’Ajuntament de Sant Esteve i l’entitat Animalses han signat un conveni de col·laboració que té com a finalitat la gestió de les colònies de gats al municipi. La signatura s’ha fet el 6 de novembre i han estat presents l’alcalde Enric Carbonell i la presidenta de l’entitat, Jessica Pellin. També el regidor de Salut Pública, Òscar Rodríguez; i els tinents d’alcaldia, Joan Galceran i Roser Brosed.

Animalses és una associació creada recentment que vetlla per la protecció, assistència i benestar dels animals. Especialment, vetlla pel control dels animals abandonats i fa servir l’esterilització i la castració com a mètode per controlar el seu creixement no desitjat. Actualment, compta amb una trentena de persones voluntàries.

A Sant Esteve existeixen 30 colònies de gats i cada voluntari de l’entitat s’ocupa d’una de les colònies. Durant la setmana també s’encarreguen de la neteja del recinte i de proporcionar pinso i aigua.

Les persones interessades a col·laborar amb Animalses poden contactar amb l’entitat per correu electrònic animalses23@gmail.com o per telèfon 644714867.

Fotografia: Signatura del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Sant Esteve i l’entitat Animalses [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: