Dimecres, 15 maig 2024
  • Dimecres, 15 maig 2024
La Bustia Festa Handbol Catala Martorell 6

La 30a Festa de l’Handbol Català se celebra a Martorell

Per 19 de novembre de 2023 a les 17:00 0 311 Visites

La gala ha reconegut entitats, clubs, ajuntaments i jugadors pels èxits de la temporada 2022-2023

Martorell ha estat la seu de la 30a edició de la Festa de l’Handbol Català que organitza la Federació Catalana d’Handbol. La gala s’ha celebrat aquest divendres al vespre a Ca n’Oliveres i, durant aquesta, s’ha reconegut 150 entitats, clubs, ajuntaments i jugadors pels seus èxits i actuacions la temporada 2022-2023.

L’Ajuntament de Martorell ha estat guardonat amb el trofeu FCH en la seva tasca per promoure l’handbol a la ciutat. L’alcalde Xavier Fonollosa ha estat l’encarregat de recollir el premi. A més, Josep Blanchart, per la seva trajectòria en el món de l’esport, i Lydia Pena, per la seva tasca dins la Junta Directiva de la Federació, han rebut les insígnies d’or, les màximes distincions que lliura la FCH.

També s’ha fet un reconeixement a les entitats que han treballat de forma activa per aconseguir avançar cap a la igualtat en aquest esport. El Club Panteres Grogues ha rebut el trofeu Menció Especial per la seva tasca en la visualització de les persones LGTBI+, mentre que Encarna Moreno del BM Pau Casals, el Club Handbol Montbuí i l’Handbol Ribes han rebut els trofeus Pla d’Igualtat.

La Junta de la FCH ha atorgat la insígnia d’or i brillants al seu president, Jaume Fort. Es tracta d’un premi que no apareixia al llistat. Fort ha dit que se sent molt afortunat “del camí que he fet amb l’esport i amb l’handbol en particular”.

També ha assegurat que des de la Federació s’estan esforçant “per ajudar a tots els clubs i per obtenir els màxims recursos de cara al futur. També continuem amb la implementació del full de ruta pel que respecta a la promoció de la igualtat a l’handbol”.

Jordi Florenza, president del Club Handbol Martorell, ha destacat “la gran tasca que fa l’Ajuntament de Martorell amb l’esport i, sobretot, amb l’handbol”.

Fonollosa ha remarcat que a Martorell “es fomenta l’esport, pels innombrables beneficis físics que té, però sobretot, per tots els valors que comporta la pràctica esportiva”.

També ha agraït a la FCH “per haver escollit, una vegada més, el nostre municipi per celebrar la Festa de l’Handbol Català. Com a Ciutat Europea de l’Esport 2023, per Martorell és un autèntic honor acollir esdeveniments tan destacats com aquest i veure com els valors esportius són ben vius i que tenen per davant un recorregut molt llarg i ple d’èxit”.

Fotografies: 30a Festa de l’Handbol Català a Martorell [Aj / FCH]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Esports, Martorell