Dijous, 16 maig 2024
  • Dijous, 16 maig 2024
La Bustia Alex Millan, Laia Buch i Andrea Prieto Olesa

La 6a Nit de l’Esport Local d’Olesa premia més de 150 persones i clubs

Per 22 de novembre de 2023 a les 18:30 0 252 Visites

Àlex Millán, Andrea Prieto i Laia Buch han estat guardonats com els millors esportistes de la temporada

La 6a Nit de l’Esport Local d’Olesa ha reconegut els èxits dels esportistes i clubs de la temporada anterior. La gala s’ha celebrat el divendres 17 de novembre al vespre a l’Escorxador i ha comptat amb centenars d’esportistes de totes les edats i disciplines.

L’acte l’organitza el Departament d’Esports de l’Ajuntament. L’alcalde i regidor d’Esports, Jordi Parent, i el regidor d’Equipaments i Via Pública, Raül Asensio, han lliurat els reconeixements.

En el seu parlament, Parent ha destacat “l’ampli ventall de disciplines esportives que hi ha al municipi i que mostren el gran nivell de l’esport olesà”. També “la importància dels valors associats a l’esport com el companyerisme, la superació personal o la perseverança, entre d’altres”.

El premi al millor esportista masculí ha estat per Àlex Millán, de l’Equip Fifty Motosport, mentre que el premi a les millors esportistes femenines ha estat per Andrea Prieto i Laia Buch, del Club Patinatge Artístic Olesa.

 

Premi a les Gestes Esportives

Pel que fa al premi a les Gestes Esportives, un total de 147 persones i clubs han estat guardonats. Es tracta del Sènior A Femení, Sènior A Masculí i Sènior B Masculí del Nou Bàsquet Olesa; de l’Aleví Femení A, Infantil Femení A, Cadet Femení A, Miniprebenjamí A, Prebenjamí A, Minibenjamí A, Benjamí A i Cadet A del Futbol Sala Olesa; Lucía Morata, Lucía González, Gemma Espinach, Dayna Mendosa, Carla López i Candela Torres del Club Twirling Olesa.

També han estat premiats Juan Carlos Galán, Daniela Fernández, Olga Morraja, Mònica Gutiérrez i Josep Garcia del Club Atletisme Olesa; Aitor Sanz, Berta Cumplido, Paula García, Jana Sanz, Anna Casado, Selene Périz i Laia Hueto del Club Gimnàstica Olesa; Carlota Ranchal del Club Gimnàstic Ballerina; l’equip de tres bandes del Billar Club Olesa; Daniel Espès, Claudia García, Manel Souto i Francesc Castillo del Tir Arc Olesa.

Per acabar, han rebut el guardó Clàudia Raya, Ferran Casas, Oscar Batallé i l’equip Supe Olesa Colmic de la Societat Unió Pescadors Esportius; Lluc Gómez, de trial; i David González, de BTT.

 

Altres premis

– Premi a l’Esportivitat-Fairplay: Maria Gómez, del Club Gimnàstica Olesa

– Premi a la dedicació de l’Esport: Antonio Pareja, del Club Triatló Sabadell

– Premi a la millor Tasca Tècnica: Juan Carlos Galán, del Club Atletisme Olesa

– Premi a l’Esport adaptat per a persones amb discapacitat: Natàlia Miras, en la modalitat d’atletisme i ciclisme

– Premi Reconeixement a l’Organització d’un esdeveniment esportiu: Unió Ciclista Olesa per la 1a Portal Attack Olesa, Club Atletisme Olesa per la 1a Cursa del Foc Adaptada i Futbol Sala Olesa per l’estiu de futbol i futbol sala

Fotografies: 6a Nit de l’Esport Local d’Olesa [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Esports, Olesa de Montserrat