Diumenge, 19 maig 2024
  • Diumenge, 19 maig 2024
La Bustia Nomen Nescio Ana Masago 1

Ana Masago presenta ‘Nomen Nescio’ a Martorell

Per 6 de desembre de 2023 a les 7:00 0 499 Visites

L’obra de la martorellenca s’encaixa en el gènere de novel·la negra

La martorellenca Ana Masago ha presentat aquest dimarts 5 de desembre la seva tercera novel·la ‘Nomen Nescio’ a la Biblioteca Francesc Pujols de Martorell. Es tracta d’una novel·la negra que descriu dues vides paral·leles: la de Daniel Williams i la del Señor X.

L’autora ha explicat que d’una Williams és “un adolescent aturmentat per uns somnis que el persegueixen des de ben petit i que un bon dia decideix emprendre un arriscat viatge per trobar respostes”. D’altra banda, el Señor X és un home que “de petit es menjava les ungles, però com que només en tenia 10 i li van semblar insuficients, va haver d’arrebatar-les a d’altres persones”.

La història la protagonitzen aquests dos personatges que, aparentment, no tenen res a veure, però que finalment tenen un nexe en comú.

Masago ha dit que “és una història totalment diferent a les dues anteriors. A ‘Nomen Nescio’ volia retratar un dolent molt dolent, despiaat, que fos molt diferent a l’assassí de ‘Sihol’, on pots arribar a empatitzar amb ell. Aquí no hi ha empatia possible amb l’assassí”.

Sobre el títol, ha explicat que és “un homenatge a totes aquestes víctimes que ningú va reclamar”. ‘Nomen Nescio’ és un terme referit a les víctimes anònimes d’un assassinat que ningú busca ni reconeix.

La presentació del llibre d’Ana Masago ha anat a càrrec de Javier Garrido i l’ha presidit Elisabeth Plaza, regidora de Serveis Urbans i Via Pública de l’Ajuntament de Martorell.

Fotografies: Presentació del llibre ‘Nomen Nescio’ [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Martorell