Dissabte, 27 juliol 2024
  • Dissabte, 27 juliol 2024
Esports -La Bustia - CB Esparreguera

El CB Tenea-Esparreguera renova Òscar Navarro i el seu cos tècnic

Per 13 d'abril de 2019 a les 18:00 0 823 Visites

Amb l’equip lluitant entre el grup capdavanter de Lliga EBA, l’entrenador s’ho ha guanyat a pols

El CB Tenea-Esparreguera ha renovat el cos tècnic del primer equip després d’una nova temporada d’èxit, aquest cop a la Lliga EBA. Òscar Navarro continuarà una temporada més defensant la banqueta esparreguerina després de guanyar-se a pols la confiança de la junta directiva.

Juntament amb Navarro ha renovat de ple el seu equip: Dani Sánchez, com a segon entrenador i Siscu Farré, com a tercer tècnic. També continuaran un any més Gemma Afonso, com a preparadora física; Nil Lamana, fisioterapeuta i els delegats Miquel Campmany i Andreu Martin. Els esparreguerins (16-8) visiten la pista del cuer, el CB Castellbisbal amb la intenció de sumar una nova victòria per seguir pressionant el segon i tercer classificats a qui té a dos triomfs.

Mentrestant, el CB Martorell, amb la permanència assegurada a la Lliga EBA, juga a la pista d’un CB Salt que es juga la salvació a la categoria. El club martorellenc ha anunicat la renovació del tècnic del primer equip blau, Toni Olivares. L’entrenador va arribar aquest estiu a la banqueta del CB Martorell com a mà dreta de Raúl Laita, qui va deixar la disciplina blava després de dos mesos de competició.

 

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Esparreguera, Esports, Martorell