Dijous, 16 maig 2024
  • Dijous, 16 maig 2024
La Bustia Sismica Race Sant Andreu

Obertes les inscripcions de la Sismica Race de Sant Andreu

Per 12 de febrer de 2024 a les 18:00 0 244 Visites

La cursa forma part del Campionat de Catalunya de Trail i se celebrarà el 25 de febrer

La setena edició de la Sismica Race se celebrarà el diumenge 25 de febrer a l’entorn natural de Sant Andreu. Es tracta d’una cursa de muntanya que forma part del Campionat de Catalunya de Trail. L’organitza el Club d’Atletisme de Sant Andreu i compta amb el suport de l’Ajuntament i de la Federació Catalana d’Atletisme.

La novetat d’enguany és la renovació dels recorreguts, que seran de 24 km i 10 km. Tindran com a sortida i arribada la pista d’atletisme de sorra.

La cursa combina esport, solidaritat i inclusió. Per aquest motiu, en aquesta edició s’ha creat un ‘Dorsal 0’ per col·laborar amb la ‘Asociación Múevete por los que no pueden’.

Les inscripcions es poden fer a través d’aquest enllaç fins al dijous 22 de febrer o fins a completar les 500 places.

El divendres 9 de febrer s’ha fet la presentació oficial de la cursa a la Sala de plens de l’Ajuntament. Ha comptat amb la presència de l’alcalde Marc Giribet; el regidor d’Esports Miquel Àngel Abril; la presidenta de la Federació Catalana d’Atletisme, Mercè Rosich; i dels organitzadors del Club d’Atletisme de Sant Andreu.

Giribet ha explicat que “per a la ciutat és un orgull acollir aquesta prova i que l’Ajuntament farà costat per consolidar-la”. També ha volgut agrair a “l’entitat i als voluntaris la gran feina que fan”.

Rosich ha destacat “la bona projecció del club i el seu creixement durant les últimes temporades”, així com “la confiança de la Federació perquè l’entitat organitzi una prova d’aquestes característiques”.

Fotografia: Presentació de la Sismica Race a Sant Andreu [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: