Divendres, 17 maig 2024
  • Divendres, 17 maig 2024
La Bustia exposicio 25 anys Mans Mercedaries 4

L’ONG Mans Mercedàries inaugura l’exposició dels 25 anys

Per 3 d'abril de 2024 a les 7:00 0 219 Visites

Es pot visitar a El Círcol de Martorell fins al 30 d’abril

L’ONG Mans Mercedàries ha inaugurat aquest dimarts 2 d’abril l’exposició dels seus 25 anys. Es pot veure fins al 30 d’abril dilluns, dimecres i dijous de 9.30 a 19h i dimarts i divendres de 9.30 a 15h a El Círcol.

L’exposició fa un recorregut visual pel quart de segle de l’entitat i expliquen la seva història i els principals projectes.

Montse Torras, responsable de l’ONG, ha dit que de la desena de plafons en destaquen quatre que inclouen els principals projectes solidaris: “Des del primer, que va ser l’orfenat de Kudielela d’Angola on hi ha la nostra missionera Josefina Cortadella, passant per l’orfenat de nenes òrfenes de la Sida a Katembe (Moçambic), o l’ajut als avis i àvies de Vila Matilde d’Angola i als infants amb desnutrició severa de l’aldea i leproseria de N’Kondedze, a Moçambic”.

La mostra la complementen “un conjunt d’expositors amb artesania de l’Àfrica, de l’Amèrica Llatina i d’Àsia, dels indrets on hi ha les nostres Mercedàries; un mural immens a manera de puzzle composat per moltes fotos de persones que han col·laborat amb l’ONG sigui donant material, aportacions econòmiques o tot tipus d’ajuda; una guardiola solidària; imatges encadenades de vídeos de tots els camps de treball i uns roll-ups amb tots els projectes, camps de treball i voluntaris i voluntàries en aquests 25 anys”.

Mans Mercedàries ha programat diverses activitats per commemorar els 25 anys. Aquest mes d’abril farà una trobada el diumenge dia 14 a les 17h i un Concert Solidari el dia 27.

Fotografies: Inauguració de l’exposició dels 25 anys de l’ONG Mans Mercedàries [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Martorell, Societat