Divendres, 17 maig 2024
  • Divendres, 17 maig 2024
La Bustia detencio

Set anys de presó per una dona que va tallar el penis a la seva parella a Sant Andreu

Per 9 d'abril de 2024 a les 20:42 0 504 Visites

L’acusada ha dit que no estava bé psicològicament, ha demanat perdó i s’ha mostrat penedida

Una dona ha acceptat aquest dimarts una pena de 7 anys de presó per haver tallat el penis a la seva parella el 2021 a Sant Andreu. La dona va dir inicialment que l’home l’havia forçat a mantenir relacions sexuals.

No obstant això, aquest dimarts a l’Audiència de Barcelona ha admès que tots dos mantenien una relació sentimental des del 2017 i que va ser ella qui li va tallar el membre amb un ganivet de cuina mentre estaven sols al bar que regentaven.

Això ha permès rebaixar de 10 a 7 anys la pena i, com ja va estar en presó preventiva 2 anys, com a molt només en passarà 5. La dona, a més, haurà de pagar 250.000 euros d’indemnització a la víctima. També s’han acordat 17 anys de prohibició d’aproximació a la víctima.

L’acusada ha al·legat que no estava bé psicològicament, s’ha mostrat penedida i ha demanat perdó a la víctima. També ha demanat al tribunal que no l’enviés a presó perquè té un fill i voldria complir la pena d’una altra manera.

Els fets van passar cap a les 22.30h del 31 de maig del 2021, quan l’home va anar al bar on era la seva parella per ajudar-la a tancar-lo. La dona va insistir en fer-li el sopar i mantenir-hi relacions sexuals, cosa que l’home no volia perquè ha dit que estava cansat.

No obstant, la dona va anar a la cuina, va agafar un ganivet i un drap i va tapar els ulls de la víctima per fer-li una fel·lació al·legant que tenia “vergonya”. En un moment determinat, la dona va agafar el ganivet i li va tallar el penis a dos centímetres de la base.

L’home va tenir temps de tapar-se la important hemorràgia amb el drap i va anar a encendre les càmeres de videovigilància que havia apagat mentre mantenien sexe. La dona, a més, no el deixava sortir del local. Finalment, va poder arribar caminant a un centre mèdic. Va estar a l’hospital 39 dies i quasi quatre mesos de baixa, tot i que encara té importants seqüeles.

A presó la dona que va tallar el penis a l’amo d’un bar de Sant Andreu

Fotografia: Set anys de presó a una dona per haver tallat el penis a la seva parella a Sant Andreu [Arxiu]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: