Dimarts, 16 juliol 2024
  • Dimarts, 16 juliol 2024
La Bustia portada maig 2024

Premis, reconeixements i la presentació dels dos grans projectes a Martorell, a la portada de La Bústia

Per 17 de maig de 2024 a les 7:00 0 426 Visites

També destaquem les actuacions de les entitats d’Esparreguera de la Coral La Passió a Itàlia i dels Castellers a les Coves de Montserrat, així com els resultats de les eleccions al Parlament

En aquesta edició de La Bústia destaquen premis i reconeixements. Des d’alumnes de centres escolars al guardonat sommelier Toni Albiol. També els guanyadors dels premis Sesrovirencs de l’Any i del Vila de Martorell.

Els protagonistes del mes arriben d’Esparreguera perquè per primera vegada els Castellers actuen a les Coves de Montserrat i la Coral La Passió a l’estranger, a Roma i el Vaticà en homenatge i record al compositor Josep Borràs.

També és notícia els resultats de les eleccions al Parlament del 12 de maig, així com els dos grans projectes que s’han presentat a Martorell: el nou Mercat i el Parc Central de La Vila.

La sesrovirenca Rosalía i l’olesana Chanel continuen brillant en les seves aparicions públiques. S’anuncien les primeres festes majors i les Passions fan el dinar de germanor i balanç de la temporada. En parlem a l’apartat de cultura.

I en esports medalles per a Núria Marquès i els primers campions i ascensos de categoria del CH Sant Esteve i del CF Olesa.

Les notícies més destacades de societat, política, successos, cultura, economia i esports es poden llegir i ampliar a través dels codis QR.

La Bústia s’està distribuint a les bústies, punts i expositors dels 10 municipis de difusió amb 40.000 exemplars (37.000 bústia a bústia i 3.000 en punts i expositors). Es pot consultar en format pdf a través d’aquest enllaç.

Imatge: Portada de l’edició maig-juny de La Bústia.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: