Dimarts, 16 juliol 2024
  • Dimarts, 16 juliol 2024
La Bustia detencio Sant Andreu Mossos

Detenen tres homes en dos fets diferents per robatoris violents a Olesa i Martorell

Per 16 de maig de 2024 a les 15:46 0 518 Visites

En el primer, l’arrestat havia atracat tres vegades el mateix establiment. En el segon, els detinguts havien assaltat la seva víctima per sostreure-li les seves pertinences

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dilluns 13 de maig un home de 42 anys que havia atracat tres vegades un mateix estanc d’Olesa en les últimes tres setmanes.

L’arrestat accedia a l’establiment amb la caputxa cobrint-li el cap i la cara tapada amb un passamuntanyes o, fins i tot, amb una màscara de carnestoltes. Una vegada dins, amenaçava física i verbalment al treballador i li demanava els diners de la recaptació.

A través de la visualització de les càmeres de videovigilància i a la col·laboració ciutadana, els investigadors han aconseguit identificar, localitzar i detenir el presumpte autor dels fets.

A l’entrada judicial al domicili del detingut, el 15 de maig, els investigadors van trobar part de la roba utilitzada en els robatoris, els diners i el tabac sostret.

 

D’altra banda, en un fet diferent el 12 de maig, una persona ha patit un robatori violent per part d’un grup de vuit persones a Martorell. Primer el van intimidar verbalment i finalment el van agredir per sostreure-li diners i altres objectes personals.

Els Mossos d’Esquadra han pogut identificar quatre dels presumptes autors i han pogut detenir-ne dos per robatori amb violència i/o intimidació.

Els detinguts ja han passat a disposició judicial i la investigació continua oberta per identificar i localitzar la resta de membres del grup.

Fotografia: Els Mossos d’Esquadra detenen una persona a Olesa i dues més a Martorell [Arxiu]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: