Dimarts, 16 juliol 2024
  • Dimarts, 16 juliol 2024
La Bustia Martotren 2023 14

El Martotren arriba amb la novetat de la jornada del Mini Drone Championship

Per 22 de maig de 2024 a les 7:00 0 827 Visites

Entre les activitats també destaca la 2a Trobada de Cotxes Clàssics

La tradicional Fira de Modelisme Martotren arriba enguany a la seva 11a edició i se celebra aquest cap de setmana a Ca n’Oliveres. L’organitza l’Associació d’Amics del Ferrocarril de Martorell i l’horari de la fira és el dissabte de 10 a 20h i el diumenge de 10 a 14h.

Lluís Ventura, president de l’entitat que organitza l’activitat, ha explicat que s’espera “una quinzena de maquetes ferroviàries de diferent escala procedents d’arreu de Catalunya, de diferents punts de l’Estat i fins i tot de Perpinyà”. També “tres trenets de 5 polzades que aniran fent voltes, i camions i excavadores a escala de radiocontrol que traspassaran terres d’un costat a l’altre amb els trens, amulant unes obres públiques”.

La principal novetat és la jornada del Mini Drone Championship que, segons ha explicat Ventura, “es tracta del Campionat de Catalunya de drons, que se celebra en quatre jornades, i la primera tindrà lloc a Ca n’Oliveres, per primera vegada”. Dissabte al matí se celebraran els entrenaments i després, a partir de les 15h i fins a les 20h, es disputarà la competició.

Una altra activitat destacada és la 2a Trobada de Cotxes Clàssics del diumenge. “L’any passat ja la vam celebrar, va tenir força èxit i hem decidit repetir. Ja tenim un centenar de cotxes clàssics inscrits”, ha dit Ventura.

També hi haurà una pista de cotxes Drive, atraccions de ràdio control i inflables per als infants.

Fotografia: El Martotren l’any 2023 [La Bústia]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Agenda, Cultura, Martorell