Dimarts, 16 juliol 2024
  • Dimarts, 16 juliol 2024
La Bustia presentacio programa Vacances en Pau Olesa 5

L’ACAPS d’Olesa torna a posar en marxa el programa ‘Vacances en Pau’

Per 23 de maig de 2024 a les 7:00 0 212 Visites

Des de l’associació fan una crida a les famílies del municipi que vulguin acollir infants refugiats sahrauís aquest estiu

L’Associació Catalana d’Amics del Poble Sahrauí (ACAPS) d’Olesa ha posat en marxa, un any més, el programa ‘Vacances en Pau‘, que permet a famílies del municipi acollir infants sahrauís que venen de campaments de refugiats.

Jacinta Folch, coordinadora d’ACAPS a Olesa, ha explicat que els requisits per acollir es basen en “famílies solidàries que tinguin la voluntat de fer-ho i tinguin disponibilitat els dos mesos de juliol i agost”.

Pel que fa a les activitats, “els matins de juliol van a la piscina i fan activitats amb un monitor que els acompanya. També tenim previst anar al Tibidabo. A l’agost és lliure i poden anar de viatge amb les famílies, però sense sortir d’Espanya”.

La previsió que tenen actualment és l’acollida de 4 infants, tot i que esperen que més famílies s’apuntin al programa per poder portar més nens a passar l’estiu a Olesa. Qui estigui interessat ho pot demanar fins a finals del mes de juny.

Per a més informació per acollir es pot contactar a través del telèfon 616664987.

‘Vacances en Pau’ és un programa de sensibilització política i social del govern de la República Àrab Sahrauí Democràtica (RASD), organitzat i coordinat amb les Associacions i ONGD solidàries amb el Poble Sahrauí.

 

Presentació del programa a Olesa

El 19 de març s’ha presentat el programa ‘Vacances en Pau’ a Olesa. En l’acte també s’ha projectat el documental ‘WANGALA’, sobre la resistència de les dones sahrauís i el projecte de biblioteques solidàries Bubisher. Han assistit els regidors Laia Montes, Emma Duran, Xavier Rota, Jordi Martinez, Marc Serradó, Ferran Cedeira i Domènec Paloma.

Fotografies: Presentació del programa ‘Vacances en Pau’ a Olesa [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Olesa de Montserrat, Societat